Enric Mieza Sánchez


Enric Mieza Sánchez

Biografía

Nascut a Manresa el 1974.

Estudis de música clàssica al Conservatori de Manresa: piano, harmonia. Estudis de música moderna a l'escola Esclat: harmonia, arranjaments, baix elèctric, piano jazz, combo.

Estudis de Enginyeria de Telecomunicacions en Imatge i So (EUETT), Enginyeria Electrònica (UAB) i Llicenciatura en Humanitats (UAB).

Ha participat com a músic a divereses formacions musicals com a baixista, teclista i cantant: Masos Rònecs (folk-rock), Orquestra Mitjanit (rock i ball), Orquestra Alternativa (ska-punk), Less Is More (gospel), Esclat Gospel Singers i White Heaven Vocal Group (jazz). Ha dirigit la Coral Escriny de Santpedor del 2007 al 2010.

Ha treballat a Colorsound Systems, GTD, CERN (Suïssa), IEFE i des de fa 10 anys és professor de FP d'informàtica. Actualment imparteix classes al INS Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat.

Parla català, castellà, anglès i francès fluidament. Ha viscut a Ginebra i a Austràlia.

Milita a Podemos des del 2015 i ha col·laborat a les campanyes de les eleccions municipals per Manresa de 2015 amb Democràcia Municipal (Cercle Podem Manresa), a les dues Eleccions Generals 2016 i a les Eleccions Autonòmiques del 21D. Va concórrer a la llista de Xavier Domènech "Amb tú, més Podem" per al CCA el 2017.

Actual Secretari General de Podem a Viladecans.


Motivación

Pots seguir-me a: https://twitter.com/enricmieza

Després d'una activitat com a membre actiu als cercles de Viladecans, les companyes han dipositat en mi la confiança per fer de Secretari General, i segueixo en el meu compromís amb la política local presentant-me a aquestes eleccions municipals de 2019.