Fàtima Anglada Ametller


Fàtima Anglada Ametller

Biografía

Fàtima Anglada, sóc documentalista de professió, gestora cultural, activista i escriptora. Actual presidenta d'ABADIB, l'Associació de Documentalistes de Balears-, i, en paral·lel, d'Alterversió, l'Associació Pro_Cultura i Equitat de Gènere, d'àmbit insular. Gestora de programes socioeducatius entre els quals destaquen "Atelier espai Dona", ‘Agafats de la mà: Narració, escola, Biblioteca i Família’ i ‘Contes al carrer’. Sóc docent i dinamitzadora cultural. Després de temps dedicat-me a l'associacionisme insular i interinsular; de contactes amb programes col·laboratius socioculturals a nivell nacional i internacional; després de tasques docents a col.lectius en risc d'exclusió social; de dinamitzacions de grups d'infants i joves per a administracions municipals i insulars; després de la gestió de programes per a l'eliminació de desigualtats en famílies i per a famílies… crec que ha arribat el moment d'actuar a un altre nivell.

Fàtima Anglada, documentalista, gestora cultural, activista y escritora. Presidenta de ABADIB, Asociación de Documentalistas de Baleares, y de Alterversió, Asociación Procultura y Equidad de Género de ámbito insular; y gestora de programas socioeducativos; docente y dinamizadora cultural. Después de tiempo dedicándome al asociacionismo insular y interinsular; q programas colaborativos socioculturales a nivel nacional e internacional; de gestión de programas para la eliminación de desigualdades socioculturales llega el momento de actuar a otro nivel.


Motivación

La participació és una eina necessària per al bon desenvolupament de les polítiques de gestió, així doncs, la motivació principal per a presentar la meva candidatura és la d'aportar una participació activa, eficaç i eficent amb èmfasi i entonació vers totes les qüestions que impliquen a la ciutadania.

La participación es una herramienta necesaria para el buen desarrollo de las políticas de gestión, así pues, la motivación principal para presentar mi candidatura es la de aportar una participación activa, eficaz y eficiente con énfasis y entonación hacia todas las cuestiones que implican a la ciudadanía.